sâmbătă, 4 mai 2013

Pasca cu ciocolata



 Pentru Pasca cu ciocolata, am facut aluatul  exact ca pentru Pasca traditionala (vezi reteta), insa am schimbat umplutura cu una de ciocolata, mult mai savuroasa si pe gustul celor care prefera dulciurile cu si din ciocolata.
 Umplutura  Pastii cu ciocolata am facut-o din:
- 100 gr. ciocolata
- 2 linguri cacao
- 2 linguri faina
-4 oua
- 1 pahar lapte dulce
- 1 plic de zahar vanilar
- 100 gr. unt.


Ouale se bat impreuna cu zaharul la foc mic, pana se intaresc. Se adauga faina amestecata cu laptele caldut, cacaoa si  ciocolata, amestecand continuu, pana capata o consistenta mai groasa.  Crema obtinuta se lasa la racit, dupa care se adauga untul.

Pasca se umple cu aceasta umplutura si se coace aproximativ 50 min. Se lasa sa se raceasca in tava si se taie rece.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu